20.06.2009, 01:16 | #1 |
Accent WRC
Переглядав колись програму Екіпаж з тестом нашого Акцента. Мочанов відвісив комплімент нашому акцент - "Он едет!!!", і як факт згадав про ралійні акценти. Передивився інтернет - Accent WRC , справді є, але всі вони побудовані на базі попереднього акцента.
А наш теперішній акцент має якісь спортивні досягнення, бо в принципі я погоджуюсь з Мочановим, автоспорт - це полігон, у якому цивільні машини стають кращими? |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
20.06.2009, 10:01 | #2 |
Re: Accent WRC
Тот же Мочанов в 2008 году тестировал Акцент дизель и лошил его. Ни слова про расход и динамику, только нитьё про пластик . И в конце назвал его "тюнингованая калина".
Так что . Выводы о машине мы делаем сами, а всякие проплаченые тесты - зло. |
|
20.06.2009, 16:34 | #7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Машина була, а результату нажаль так і не показала. Ще мотор від старого Акценту (та ж альфа що на наших бензинках, тільки об"ємом 1.5) використовують в індійський серії Formula LGB Hyundai.
Ну тверезо дивлячись наш Акцент не та машина в лінійці Hyundai, щоб глобально пєарити його спортивними досягненнями витрачаючи великі гроші. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20.06.2009, 17:38 | #8 |
|
|
20.06.2009, 20:43 | #9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ще раз передивився цей випуск про акцент. Ось деякі цитати ведучих коли вони говорять про те в чому, можливо, вони розуміються
А філософські пасажі про те що і скільки має коштувати, як виглядає, салон скучний, тюнінговану Ладу Калину, звучась швидше як придирки старого єврея. Тому чесно кажучи, я б сказав що це більше позитивний оглад ніж негативний. Більше того, тоді коли я його купував, він мені коштував 10000 доларів з оформленням (75900/8 + оформлення). Тут мова йде не про вартість, а про якості самої машини. Якщо на базі якоїсь моделі починають будувати ралійні агрегати, то певні напрацювання можуть попасти і на конвеєр до цивільної версії. Тут не важлива конкретна модель (у форда в минулому це була ескорт, фієста, декілька років тому базою став фокус), а саме участь виробника. Жаль, що Hyundai поки що нічого такого не показав. А та ж Шкода, навпаки, зараз повернулася в ралійний спорт. Фабія і до того мала адекватну керованість, а зараз досвід ралійної команди, якщо на це буде воля керівництва і гроші, додасть у надійності, матиме відкатаний повний привід і т.д. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20.06.2009, 22:52 | #10 |
мой напарник на роботе своей машины не имеет,но полюбляет это дело)))
регулярно смотрит всякие автоканалы/тесты.... и он уже с опаской вспоминает при мне слово "МОЧАНОВ" ))) потому как знает какая будет моя реакция,при воспоминании этой хфамилии!!!! а если вкратце,чужое мнение можно просто послушать,а выводы сделать самому! я лично не собираюсь дрочить на мнение этого "специалиста" возведённого в ранг гламурных гамнюков,патамушо ево видителе по ящику показывают))) также кстатит отношусь и к Моляру... пара мудаков,которых навязали людям,благодаря телевидению,и многие их слушают с разинутым ртом,и считают авторитетными мнения этих ребят... |
|
|