30.09.2009, 00:25 | #151 |
Волейбольна команда (Львів)
Хочу запропонувати вам організувати волейбольну команду від Хюндай клубу і прийняти участь в турнірі, який плануємо організувати Вся додаткова інформація на www.volleyball.lviv.ua
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
21.10.2009, 11:12 | #153 |
Re: Предлагаю установить день съезда одноклубников
Моє відношення до куріння знають всі, хто мене знають Як людина, що не викурила в житті жодної сигарети, стверджую - якщо поруч тебе (менше як за 5 метрів) курять - тебе ОБКУРЮЮТЬ. Найпростіший спосіб переконатися - ввечері знімаючи светер - чую запах тютюнового диму. І не треба розказувати про витяжки - така витяжка, яка захоплювала б весь дим і відразу викидала надвір - дуже б некомфортно шуміла. Інша річ, що зараз практично вже немає закладів, де "дим стелиться в повітрі - хоч сокиру вішай". Але заклад де не курять і де курять - ДВІ ВЕЛИКІ РІЗНИЦІ. Я - за заклад для некурящих - моє некуріння менше шкодить курцям, ніж їхнє куріння - мені. Але життя розставить всі крапки над і... |
|
21.10.2009, 11:20 | #154 | |||||||||||||||||||||||
так само, як моє відношення до того, чи зручно мені в тому місці де я планую бути.... але це не стосується данної теми 1) ми почали флудити -через пів годинки перенесу пости в тему ФЛУД 2) на зустрічи приїзжаємо в 95% я і Корвін, а більше нікого нема.... оскільки і він і я куримо, логічно обрати місце де можна палити. 3) якби ти був на зустрічах хочаби 8 раз з 10, то мабуть ти був би правий |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось RST; 21.10.2009 в 11:22. |
||||||||||||||||||||||||
21.10.2009, 15:51 | #155 | |||||||||||||||||||||||
1) тут мабуть згідний з тобою - щодо флуду 2) згідний, що там де 95% учасників - ти і Корвін, некурящим немає чого ставити умови 3) тут мабуть згідний з тобою - я неактивний відвідувач клубу курців Хюндая |
||||||||||||||||||||||||
19.02.2010, 23:08 | #156 |
Re: ФЛУДИЛКА (здесь говорим ни о чём и обо всем)
Товарищи одноклубники!
Хочу обратить Ваше внимание, что вверху справа на странице нашего форума (Харьковская ветка в моём случае, но на вашей ветке тоже) есть темы "Партнеров нашего региона"... Там есть и моя, харьковская, в т.ч. об имеющихся на данный момент вакансиях... Пожалуйста, заглядывайте туда, хоть иногда: если в прошедшем году с новыми рабочими местами было не густо, то сейчас я частенько обновляю и дополняю там информацию.... Вакансии не только по харьковскому региону, но и по западной и по восточной Украине тоже (в т.ч. и по Львову причем по Львову вакансия "горит"!!! - начало "сезона"...).... и не только для узкоспециализированных специалистов.... - может кому-то из вас что-то подойдет, или у вас есть знакомые, которым нужна работа или они хотят сменить имеющуюся... или просто кто мне чего полезное подскажет или кого посоветует - буду признательна... Со своей стороны: я, конено, не волшебник и всех не обогрею, но сделаю все возможное, если кому нужна помощь в трудоустрйстве... В любом случае, обмен информацией часто бывает не лишним... Заранее спасибо... Всем желаю успеха и хорошего настроения P.S. Да, еще: если у кого-то есть потребность в сотрудниках (если вы руководитель или собственник предприятия, к примеру), или ищете работу, то не обязательно обращаться именно ко мне - можно разместить инфу в созданной мною теме: если я не смогу помочь, то, возможно, вы найдете здесь, в нашем клубе, необходимые контакты и поддержку... Добро пожаловать |
|
14.01.2012, 03:30 | #157 |
Сію, вію, посіваю,
з Новим роком вас вітаю! Щоб вродило жито-пшениця, всяка пашниця, щоб зелені в кішені плодилися, пиво в пузі плескалося, щоб були завжди м'ясце, і ікорка, і сальце! З новим старим роком! |
|
03.03.2012, 13:12 | #158 |
Є бажання відвідати санаторій "Верховина", Закарпатська область, Міжгірський район, село Сойми.
Цікавлять відгуки, як про санаторій, так і про курорт взагалі, як і чим краще доїхати зі Львова або Воловця. Взагалі будь-яка інформація. Дякую. |
|
04.03.2012, 13:17 | #159 |
Привет Львов ! предстоит поездка к вам завтра ! Подскажите как у вас с ремонтом центральной дороги и дорогами вообще !?
|
|
05.03.2012, 00:20 | #160 |
В центре жах, кроме недавно отремонтированной Городецкой. В новых районах - как в Европах. Будешь ехать - избегай куска Львов-Тернополь ( я там лобовое из-за камня на прошлой неделе потерял) :(
|
|